Chef in eigen tuin

Bij de zomer hoort natuurlijk lekker lang tafelen in de tuin onder het genot van een heerlijke maaltijd. Verras jouw gezin of vrienden met een diner, terwijl je niks hoeft te missen. Dankzij de buitenkeuken van Re-New kan het! Kies voor een uitgebreide keuken met koelkast, spoelbak en diverse kasten of houd het simpel met een kookplaat. Het kan allemaal, omdat de keuken op maat en speciaal voor jou gemaakt wordt.

Werkwijze

In onze werkwijze staat jouw wens centraal. We komen bij jou langs en brengen alle wensen in kaart. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de in te bouwen apparatuur, of de materialen waarmee we gaan werken. Zodra we een duidelijk beeld hebben maken we een schets en een passende offerte.

Als je tevreden bent gaan we de technische schetsen uitwerken, worden de materialen op maat gemaakt en monteren we de buitenkeuken.

Materialen

Voor de buitenkeuken wordt als basis gekozen voor massief Eiken of Douglas hout. Dit geeft de buitenkeuken de robuuste uitstraling die jouw keuken verdient.

Het werkblad wordt gemaakt van graniet of hardsteen zoals: Nero Assoluto of San Vincente graniet. Dit is gemakkelijk schoon te houden, sterk en geeft de buitenkeuken de natuurlijke uitstraling. De combinatie van natuursteen en massief Eikenhout of Douglas hout geeft jouw buitenkeuken de robuuste uitstraling.

Voor de inbouwapparatuur gaat de voorkeur uit naar de kookplaten en koel- en vrieskasten van Boretti (een ander merk is uiteraard ook mogelijk).

Wij gebruiken de allerbeste materialen op het gebied van hang- en sluitwerk en bewegingstechnieken. Zoals de Blumotion systeem, dit zorgt voor het geruisloos en zacht sluiten van kastjes en lades.

De lades worden gemaakt van Betonplex, dit zorgt voor stevigheid en is makkelijk schoon te houden. Deze lades worden geopend en gesloten door de lade geleiders van Movento. Deze zijn volledig weggewerkt in de buitenkeuken en zul je van de buitenkant dan ook niet zien.

Offerte aanvragen

    [recaptcha]