Creëer een droomtuin

Eindelijk, de zomer komt er aan! Mensen gaan weer naar buiten om te genieten van het mooie weer en iedereen is vrolijk. Zo’n mooie zomerdag sluit je natuurlijk af in eigen tuin. Er is toch niks fijner dan genieten van een mooie zomeravond binnen de privacy van je eigen huis? Re-New heeft  de laatste trends op een rijtje gezet, zodat je straks van alle gemakken bent voorzien in een prachtige tuin.

Buiten kokkerellen

Bij de zomer hoort natuurlijk lekker lang tafelen in de tuin onder het genot van een heerlijke maaltijd. Verras jouw gezin of vrienden met een diner, terwijl je niks hoeft te missen. Dankzij de buitenkeuken van Re-New kan het! Kies voor een uitgebreide keuken met koelkast, spoelbak en diverse kasten of houd het simpel met een kookplaat. Het kan allemaal, omdat de keukens op maat gemaakt worden.

Het gemak van een overkapping

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: een gezellige barbecue valt letterlijk in het water door een onvoorspelbare regenbui. Dankzij de op maat gemaakte overkappingen van Re-New hoef jij je geen zorgen meer te maken over een buitje op z’n tijd. Daarnaast is zo’n overkapping een prachtige toevoeging voor de tuin. Fleur hem op door gebruik te maken van koperen accessoires. Een hippe en moderne overkapping met industriële lampen, vazen of windlichten. Klinkt dat niet goed? De producten kunnen ook nog eens tegen een stootje. Ideaal!

Puur natuur

Wil je eens iets anders, dan een saaie zwarte of grijze betegeling? Maak gebruik van natuursteen om een speels effect te creëren. Er zijn genoeg mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor stapsteen, kinderkopjes of boomstam schijven voor een natuurlijke sfeer.

Flowerpower

Fleur je tuin op door planten en bloemen toe te voegen. Door kleur komt uw tuin echt tot leven. De kans dat prachtige vlinders een bezoekje komen brengen is zo ook een stuk groter. En wat is er nou mooier dan een levendige tuin?

Moestuintje

Zelf groente en fruit verbouwen is hip! Kijk maar naar de populaire moestuinactie van de welbekende supermarkt, waarbij je moestuinplantjes kreeg bij je boodschappen. Het werd een ware hit. Het telen van eigen groentes en fruit is niet alleen leuk om te doen, maar ook erg praktisch. Zo kun je straks in de zomer zo vanuit eigen tuin de salades voor bij de barbecue verzorgen. Kies bijvoorbeeld voor bloemkool, rabarber, frambozen of bramen en stel zo een kleurige en eetbare moestuin samen.

Waterpret

Een privézwembad wie wil dat nou niet? Natuurlijk is dit financieel niet voor iedereen weggelegd. Ga voor het goedkopere alternatief en neem een verfrissende duik in uw natuurlijke zwemvijver. Zo kun je lekker afkoelen op hete zomerdagen. De vijver houdt zichzelf schoon door natuurlijke planten en het is dus ook nog eens beter voor het milieu.