Houten Buitenkeuken van Re-New

Kies voor een unieke kookervaring met de houten buitenkeuken van Re-New. Bepaal zelf hoe de buitenkeuken er uit ziet, door te kiezen uit verschillende houtsoorten en bladen. Jij staat te kokkerellen bij de houten buitenkeuken, terwijl je vrienden in de tuin zitten. Zo hoef je nooit meer iets te missen tijdens het buiten koken! Samen bedenken we de houten buitenkeuken die het best bij je past. De rest doet Re-New. Ideaal toch? Zo heb jij straks de buitenkeuken van je dromen!

Maak het zo luxe als je zelf wil

Je bepaalt zelf de grote en hoeveelheid units van de buitenkeuken. Ga voor luxe met een koelkast, spoelbak en extra kasten of hou het simpel met een grilplaat. Wat je voorkeur ook is, Re-New regelt het voor je.

En laten we het nu hebben over de materialen…

Nu ben je natuurlijk benieuwd geworden naar welke materialen Re-New gebruikt. Nou, in principe kan je dat zelf bepalen. Maar wij werken graag met duurzame en natuurlijke materialen, dus hebben we de beste materialen voor je op een rijtje gezet:

De basis van de houten buitenkeuken is van de sterke houtsoorten douglas of eiken. Voor de lades en het binnenwerk gebruikt Re-New betonplex. Dit is sterk en sluit mooi af. Voor de bladen gebruikt Re-New hardsteen en graniet van Nero Assoluto of San Vicente.

Offerte aanvragen

    [recaptcha]