Maatwerk Buitenkeuken van Re-New

De lekkerste maaltijd bereid je in de buitenkeuken op maat van Re-New. Jij bepaalt hoe jouw maatwerk buitenkeuken er uit komt te zien! In overleg met Re-New kiezen we de perfecte materialen om jouw buitenkeuken samen te stellen.  Jij staat te kokkerellen bij de houten buitenkeuken, terwijl je vrienden in de tuin zitten. Zo hoef je nooit meer iets te missen tijdens het buiten koken! We bespreken graag met je welke maatwerk buitenkeuken het best bij jou past. Zo heb jij straks de buitenkeuken van je dromen!

Maatwerk tot in de details

Je bepaalt zelf de grote en hoeveelheid units van de buitenkeuken. Ga voor luxe met een koelkast, spoelbak en extra kasten of hou het simpel met een grilplaat. Wat je voorkeur ook is, Re-New regelt het voor je.

En laten we het nu hebben over de materialen…

Nu ben je natuurlijk benieuwd geworden naar welke materialen Re-New gebruikt. Nou, in principe kan je dat zelf bepalen. Maar wij werken graag met duurzame en natuurlijke materialen, dus hebben we de beste materialen voor je op een rijtje gezet:

De basis van de houten buitenkeuken is van de sterke houtsoorten douglas of eiken. Voor de lades en het binnenwerk gebruikt Re-New betonplex. Dit is sterk en sluit mooi af. Voor de bladen gebruikt Re-New hardsteen en graniet van Nero Assoluto of San Vicente.

Offerte aanvragen

    [recaptcha]