Over Re-New

Ieder uniek project vraagt zijn eigen aanpak

Professioneel en betrouwbaar zijn de kernwoorden die het werk van Re-New omschrijven. We zijn gespecialiseerd in maatwerk van interieurs tot buitenkeukens en van overkappingen tot meubels voor in uw tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos om uw woonbeleving compleet te maken. Re-New is leverancier van een totaaloplossing met producten gemaakt van de beste materialen.

U levert de wens. Wij de complete uitvoering.

Re-New levert niet alleen producten en materialen, maar we bieden u een turnkey oplossing. Een ‘sleutelklare’ oplossing waarbij u volledig ontzorgd wordt. Elk detail van het proces nemen we met uiterste zorg voor onze rekening. Van de eerste schets tot aan het moment van oplevering.

Om de beste kwaliteit te garanderen werken we tijdens projecten samen met de juiste partners. Van metselaars tot vloerenleggers en van schilders tot installateurs. Uw inspirerende wens komt door vakmanschap tot leven.

U en uw wens staan centraal

Naast een verbluffend eindresultaat staat er bij Re-New hechten wij er grote waarde aan om de communicatie en het contact met u optimaal te laten verlopen. U en uw wens staan immers in het hele proces centraal.